Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers
Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers
Seo Training In Hyderabad
Interview Questions
Action Script Questions
Accounting Questions
AJAX Interview Questions
C Language Questions
C++ Language Questions
Date Structures Questions
Date Base Questions
Desktop Publishing Questions
Data Ware Housing Questions
Hacking Interview Questions
Hibernate Interview Questions
Java Interview Questions
J2ee Interview Questions
Mainframes Questions
MIS Questions and Answers
Multimedia Career Questions
Marketing Questions
.NET Interview Questions
OOPS Questions and Answers
Open Source Questions
Oracle Apps Questions
PHP Interview Questions
People Soft Questions
Perl Scripting Questions
SAS Interview Questions
SAP Interview Questions
Seo Interview Questions
Security Interview Questions
Sql Server Interview Questions
Springs Interview Questions
Shell Scripting Questions
Testing Tools Questions
Web Sphere  Questions
Web Designing  Questions
Web Logic Server Questions
XML Questions and Answers
SD
1 What is the further Subdivision of a plant?
Ans: The further subdivision of a plant are the storage locations, which allows stocks of materials to be broken down according to predefined criteria such as the location and materials planning aspects. It can also be subdivided into locations and operational areas. They are further subdivided into locations takes geographical criteria into account, operational areas reflects responsibilities for production is also a subdivision.
2 In SD, MM, PP, FI/CO which are the highest organizational units?
Ans: The highest organizational units in SD, MM, PP, FI/CO are:
  • SD: Sales Organization.
  • MM: Plant.
  • PP: Plant.
  • FI: Company Code
  • CO: Controlling Area.
  • 3 What is the definition of a Plant according to SAP?
    Ans: According to SAP a plant is a place where either material is produced or goods and services provided. Plant is classified into Business Object.  In Organizational unit within Logistics, serving to subdivide an enterprise according to production, procurement, maintenance, and materials plan aspects. Coming to the Structure a plant can assume a variety of roles. As a part of maintenance plant, it includes the maintenance objects that are spatially located within this plant. The maintenance tasks that are to be performed are specified within a maintenance planning plant. As a retail or wholesale site, it makes merchandise available for distribution and sale. The plant is the organizational unit for material valuation, according to a rule. For the placement of materials in storage (stock put-away), a storage location is assigned to a plant. The storage location depends on the storage condition and the stock placement situation. The preferred shipping point for a plant is defined as the default shipping point, which depends on the shipping condition and the loading condition. The business area that is responsible for a valuation area is determined as a function of the division. As a rule, a valuation area corresponds to a plant.
    4 Is it possible Sales Organization sell from a plant belonging to a different company code?
    Ans:

    It is possible for a sales organization sell from a plant belonging to a different company code.

    5

    For which the distribution channels and divisions are assigned and how many shipping points can be assigned to a plant, sales organization and if there is a warehouse management system active, where is warehouse number is assigned?

    Ans: The Distribution Channels and Divisions are assigned to Sales Organization. A plant can be assigned with many shipping points, coming to sales organization there will be shipping points that are assigned to that. When a warehouse management system is active it would be assigned with a Plant and Storage Location in a warehouse number.
    6 Is it possible to assign two different sales organizations to the same company code?
    Ans: Yes, it is possible to assign two different sales organizations to the same company code.
    7 Define to which organizational element is central in shipping?
    Ans: Organizational unit at a fixed location that carries out shipping activities is called Shipping Point. A shipping point could, for instance it can be a company's mail department or a plant's rail depot. Each delivery is processed by only one shipping point.
    8 What would make the immediate delivery in cash sales?
    Ans: When immediate delivery in cash sales is made the Order type delivery switch on immediately.
    9 Is it possible to create sales order for 40 items if the quotation is sent for 30 items?
    Ans: Yes, it is possible to create sales order for 40 items if the quotation is sent for 30 items.
    10 In Case of Third party Sales what would trigger for the automatic creation of PR or PO?
    Ans: It has to be set an item category as “automatic PO” so that PO and PR will automatically generate after saving the order.
    Page : 1 | 2 | 3 | 4
    Top
    Online Training from Hyderabad