Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers
Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers
Seo Training In Hyderabad
Interview Questions
Action Script Questions
Accounting Questions
AJAX Interview Questions
C Language Questions
C++ Language Questions
Date Structures Questions
Date Base Questions
Desktop Publishing Questions
Data Ware Housing Questions
Hacking Interview Questions
Hibernate Interview Questions
Java Interview Questions
J2ee Interview Questions
Mainframes Questions
MIS Questions and Answers
Multimedia Career Questions
Marketing Questions
.NET Interview Questions
OOPS Questions and Answers
Open Source Questions
Oracle Apps Questions
PHP Interview Questions
People Soft Questions
Perl Scripting Questions
SAS Interview Questions
SAP Interview Questions
Seo Interview Questions
Security Interview Questions
Sql Server Interview Questions
Springs Interview Questions
Shell Scripting Questions
Testing Tools Questions
Web Sphere  Questions
Web Designing  Questions
Web Logic Server Questions
XML Questions and Answers
FICO
1 What does the Field Status Group Controls?
Ans: Field Status Group Controls the fields that have the statuses such as Suppressed, Display, Optional and Required. It is a mandatory field in General Ledger creation and it defines in which fields are displayed when you post business transactions to G/L account.
2 Give the Structure of an Organization of FI?
Ans:

3 Why do you use Special Periods and how many Normal and Special periods will be there in Fiscal Year and where do you Open and Close Periods?
Ans:

Special Periods are used for posting tax and audit adjustments to a closed fiscal year and there will be 12 Normal Posting Periods and 4 Special Periods. Transaction Code OB52, PPV is used to open and close the periods based on a/c types considering GL Accounts.

4 What is document type control? What are the entries in Company Code Global Settings?
Ans:

Vouchers containing line items and where Several Business Transaction can be identified particularly are known as document type. Document type controls the number ranges, Header part; IT controls the line item level.
Coming to Global Settings it is a 4 digit Alphanumeric, Name of the Company, City, Country, Currency, Language and Address.

5 What does a Posting key control?
Ans:

Posting Key is a 2 character numerical key and it is special classification key and it determines Account type; Debit/Credit posting, Field status of transaction. Posting Key controls the entry of line items.

6 How many charts accounts can be assigned to a company?
Ans:

A charts account has to assign a chart of accounts to each company code. This chart of accounts is the Operating chart of accounts and is used for the daily postings in this company code. They have the following options when using multiple company codes. This can use the same chart of accounts for all company codes If the company codes all have the same requirements for the chart of accounts set up, assign all of the individual company codes to the same chart of accounts. This could be the case if all company codes are in the same country. In addition to the operating chart of accounts, you can use two additional charts of accounts if the individual company codes need different charts of accounts, it can assign unto two charts of accounts in addition to the operating chart of accounts. This could be the case if company codes lie in multiple countries. The use of different charts of accounts has no effect on the balance sheet and profit and loss statement. When creating the balance sheet or the profit and loss statement, choose whether to balance the company codes, which use different charts of accounts together or separately.

7 What does a Chart of Accounts Contain?
Ans:

Chart of Accounts Key Contain the
a) Name
b) Maintenance Language
c) Length of the Gl Account Number
d) Controlling Integration
e) Group Chat of Accounts
f) Block Indicator.

8 Can a COA be assigned to several companies?
Ans:

Yes. One COA can be assigned to several companies.

9 What does an account group control?
Ans:

The Account Group Controls the Number Ranges of GL account, the account group determines the fields that can configure on the G/L master record. It is necessary to have at least two B/S and P&L a/c.

10 Can a reconciliation account be directly entering documents in that a/c?
Ans:

It is not possible to use reconciliation account for direct posting since, When the data is posted into a subsidiary ledger, then the system would automatically posts the same data to the general ledger, each subsidiary ledger has more than one reconciliation accounts in the general ledger.

Page : 1 | 2 | 3
Top
Online Training from Hyderabad