Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers
Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers
Seo Training In Hyderabad
Interview Questions
Action Script Questions
Accounting Questions
AJAX Interview Questions
C Language Questions
C++ Language Questions
Date Structures Questions
Date Base Questions
Desktop Publishing Questions
Data Ware Housing Questions
Hacking Interview Questions
Hibernate Interview Questions
Java Interview Questions
J2ee Interview Questions
Mainframes Questions
MIS Questions and Answers
Multimedia Career Questions
Marketing Questions
.NET Interview Questions
OOPS Questions and Answers
Open Source Questions
Oracle Apps Questions
PHP Interview Questions
People Soft Questions
Perl Scripting Questions
SAS Interview Questions
SAP Interview Questions
Seo Interview Questions
Security Interview Questions
Sql Server Interview Questions
Springs Interview Questions
Shell Scripting Questions
Testing Tools Questions
Web Sphere  Questions
Web Designing  Questions
Web Logic Server Questions
XML Questions and Answers
PP
1 In SAP which is the highest organizational level?
Ans:

The highest organizational level in SAP is Client.

2 In Level code 0001/0002 etc can the MRP be carried out for one particular level?
Ans:

Yes, in level code 0001/0002 MRP can be carried out for one particular level.

3 For SAP PP module what are the cutover activities followed?
Ans:

The following are some of the cut over activities that are to be followed for PP Discrete Manufacturing: Production Planning/ Master Data: In PP only master data shall be migrated to SAP; there is no master data in the first stage. The elements that are related to PP in the master data are Bill of Materials, Routing and Work Centers.
Transaction Data: As per the cut off date, ideally there should not be any work in process, all the open production orders should be closed and semi finished goods would be dismantled and should be added to Raw materials. This strategy should be followed for all production order where lead time to complete the production order is not large.
Since, the production orders are for longer duration and it is not possible to dismantle the product and add it to inventory, following can be the strategy to migrate the data to SAP It create a material master for the work in process and set the standard price as the cost incurred for that product (Work in process), create a bill of material, which will be used only for this production order including this material and other materials still to be consumed. It creates Routing for rest of the production process. Bring the work in process material into inventory as of the cut off date. It creates the production orders in SAP for the Work in process and issue materials to production order. 

4 Which is the highest organizational level for Material Master Record PP Data?
Ans:

The highest Organizational level for Material Master Record PP Data is Plant.

5 What would be the result to plan after it has been converted into production order?
Ans:

When the Planned order is converted to Production order the planned order are offset by production order, with reference of planned order can be seen in the production order.

6 What are the requirements for PIR, Sales Order, and Customer Requirement are reduced after they are produced?
Ans:

After the Delivery is made to the Particular Order in case of strategy 11, the PIR are consumed after the GR for Production Order are the requirements which are reduced automatically.

7 What is the difference between F1 Help and F4 Help?
Ans:

F1 Help is used for field help and whereas F4 is used for possible entries.

8 Is it possible to attach a drawing for a material to BOM and what is the process?
Ans:

Yes, it’s possible to attach a drawing for a material to BOM and coming to the process create a document using Transaction Code CV01N Create Document and attach the drawing in that document. Then the system will automatically generate a document number and then assign this document in the BOM with item category D.

9 Is it possible to assign one material to more than one operation in a routing?
Ans:

No, one material from a BOM cannot be assigned to different operations, but it can be done by defining the material for so many times as required in the BOM.

10 Where is the Variant Configuration typically used?
Ans:

The Variant Configuration is typically used at Make-to-Stock Environment.

Page : 1 | 2 | 3
Top
Online Training from Hyderabad