Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers
Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers Faqs_Questions_And_Answers
Seo Training In Hyderabad
Interview Questions
Action Script Questions
Accounting Questions
AJAX Interview Questions
C Language Questions
C++ Language Questions
Date Structures Questions
Date Base Questions
Desktop Publishing Questions
Data Ware Housing Questions
Hacking Interview Questions
Hibernate Interview Questions
Java Interview Questions
J2ee Interview Questions
Mainframes Questions
MIS Questions and Answers
Multimedia Career Questions
Marketing Questions
.NET Interview Questions
OOPS Questions and Answers
Open Source Questions
Oracle Apps Questions
PHP Interview Questions
People Soft Questions
Perl Scripting Questions
SAS Interview Questions
SAP Interview Questions
Seo Interview Questions
Security Interview Questions
Sql Server Interview Questions
Springs Interview Questions
Shell Scripting Questions
Testing Tools Questions
Web Sphere  Questions
Web Designing  Questions
Web Logic Server Questions
XML Questions and Answers
MM
1 What is the procedure to delete materials permanently from Material Master?
Ans: The process for deleting the materials permanently from material master is by using transactioncode MM70 and the navigation is  Material Master>Other>Reorganization>Material>Choose. Then build variant with selection range of material master records to be selected for deletion and maintain run parameters and then execute.
Using Transaction Code MM71 navigate as follows Material Master>Other>Reorganization and then build the second variant, maintain run parameters and execute. It is also important to remove the records manually form info records, PO, PR reservation etc for successful deletion of the material.
2 Is it possible to have specific customer material information entered in SAP?
Ans:

Yes, it is possible to have specific customer material information entered in SAP since VD51 is the transaction or inside VA02 also you can add customer material information records.

3 Give the transaction code for creating a customer in SAP SD?
Ans: The transaction codes for creating a customer in SAP SD are VD01, VA01 and XD01.
4 What are inter-company customers?
Ans:

This customer represents the sales customers within the same client but between different company codes.

5 Briefly explain any three organizational elements make up a sales area and their function?
Ans: An organizational unit that sells and distributes products, negotiates terms of sale, and is responsible for these transactions is known as Sales organization.
Channel through which the salable materials or services reach the customers, typical distribution channels include wholesale, retail and direct sales. You can assign a distribution channel to one or more sales organizations are known as Distribution channel. 
Product groups can be defined for a wide-ranging spectrum of products. For every division you can make customer-specific agreements on, for example, partial deliveries, pricing and terms of payment. Within a division you can carry out statistical analyses or set up separate marketing is known as Division.
6 What happens when the exclusive field was ticked in the access sequence? 
Ans: When the exclusive field of all access sequences is ticked, it will try to get available data from the first. Only in case, data is not available, will it move on to the next one.
7 In SAP SD what is a sales office?
Ans: According to SAP SD, a sales office is a geographically located unit of a sales organization.
8 What is the purpose of partner determination?
Ans: Partner determination is used to find out who is responsible for A/R process and where the products are going.
9 What is the purpose of partner determination?
Ans: Partner determination is used to find out who is responsible for A/R process and where the products are going.
 
Page : 1 | 2 | 3
Top
Online Training from Hyderabad